jump to navigation

Meningslöst = jag gör som många andra maj 18, 2009

Posted by matskjellstrom in Allmänt.
Tags: , , , , ,
trackback

Tänkte att jag skulle skriva ett kort inlägg som är helt utan mening.
Jag läser varje dag sådana inlägg och artiklar, helt utan mening och innebörd.
Därför vill jag göra ett likadant inlägg som så många andra lyckas skapa; totalt tomma kommentarer – som så många ändå läser med förhoppning om att det ska bli meningsfullt, kanske i slutet av texten.
Nu har jag skrivit flera meningar utan större mening, därför tänkte jag att det borde räcka. Jag har lyckas men den bedriften som många andra gör; proffs tyckare, amatör tyckare och alla andra, skriva nonsens eller som dom säger i det stora landet – fillers. Men jag har upptäckt att det är ganska lätt att skriva på detta vis så jag skulle kunna göra denna artikel oändligt lång. Skulle mina läsare vilja fortsätta att läsa en sådan artikel? Troligtvis, det kan bli en mening lite längre fram. Människan lever på hoppet, verkligen! Det måste dom göra för om man har läst hela denna artikel så lever man verkligen på hoppet, säkert.
Vill ni ha något att göra så kan ni alltid leta felstavningar [hitta fel är en populär sysselsättning i svea rike – alla vill vara poliser har jag upptäckt], då blir det någon mening med denna lilla artikel som jag skapat utan större ansträngning på min gamla sega dator.

Mats Kjellström

Är jag simpel som gör som många andra skrivare, skriva enbart tomma rader? Nej,  jag bara testar om jag kan göra som alla andra och det klarar jag galant.

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: